Construcció del Centre de Mediació i una càmera Gesell a Castelló

Gabriela Bravo, la Consellera de Justícia ha donat el vistiplau perquè comencin les obres del Centre de Mediació i una càmera Gesell a la Ciutat de la Justícia de Castelló.

S'invertirà com a mínim un total de 190.000 euros per a aquestes obres que es qualifiquen com «molt necessàries» per la Consellera.

Instal·lacions

Aquest Centre de Mediació serà un espai «accessible i reconeixible» per a la població i serà molt similar al que es va construir el mes d'abril passat a València.

Constarà amb un total de sis despatxos i una sala multiusos perquè hi puguin accedir la ciutadania quan calgui.

La càmera Gesell serà una habitació dotada d'àudio i vídeo per poder realitzar interrogatoris, especialment destinada per a menors, sense que aquests se n'adonin. És una habitació conformada per dos ambients separats per un vidre amb visió unilateral.

Nuevo centro de mediación en Castellón
El termini perquè les empreses presentin les seves ofertes finalitzarà el proper dia 21 de juliol MEDITERRANI. Font: elperiodicomedierraneo.com

Data d'inauguració

La data d'inauguració encara no està decidida. Però sí que sabem el termini perquè les empreses presentin les seves ofertes i és el proper 21 de juliol i tindran 3 mesos per executar els treballs.

Aprofitant aquestes obres, també es realitzaran reformes al jutjat de Violència contra La Dona i tractaran de dues sales despera per a víctimes i menors, una altra sala destinada a reunions i dos despatxos. A més, també s'habilitaran noves dependències per al servei de Treball social, el torn d'ofici i la policia.

Feu un comentari