Sol·licitud

Informació

Especialitat en mediació esportiva

Curs per acreditar-se com MEDIADOR/A ESPECIALISTA A L'ÀMBIT ESPORTIU.

Curs de Mediació Esportiva destinat a especialitzar professionals de la mediació que vulguin ampliar la seva oferta de serveis i multiplicar els seus clients potencials o bé que vulguin iniciar-se com a mediadors/es i vulguin adquirir els coneixements en aquest àmbit com a formació addicional complementària.

Acreditat davant del Ministeri de Justícia (ID 16011), aquest programa atorga a qui el realitza, la titulació necessària per donar compliment a l'obligatorietat que tenen els mediadors/es en matèria de formació contínua, almenys cada 5 anys. (Art. 6 del RD 980/2013, 13 de desembre).

Mediación Deportiva
Calendario Programa

Abril 2024

Horas Programa

50 h. (2 mesos)

Matricula Programa

Matrícula oberta

ensenanza programa1

Classes en línia en directe

Descripció de la Especialitat

En què consisteix el programa? 

Amb aquesta especialitat en mediació a l'àmbit esportiu aprendràs com s'organitza el món de l'esport i quin n'és el marc jurídic, tant a nivell mundial com estatal; coneixeràs com gestionar la mediació i la conciliació entre les persones implicades en l'àmbit esportiu, amb l'objectiu que arribin a acords i posin fi a les diferències; així com adquiriràs els coneixements necessaris per saber quins són els fonaments del dret esportiu aplicat a la persona mediadora.   

Si no disposes de la formació mínima requerida per acreditar-te com a mediador/a professional, pots combinar la teva especialitat amb algun d'aquests dos cursos:

Pla de estudis

L'Escola Internacional de Mediació basa els seus programes en:

  • Les competències professionals que ha de tenir tot/a mediador/a per intervenir en conflictes des d'institucions públiques o privades.
  • Els requisits establerts a la normativa estatal de mediació civil i mercantil i les diferents normatives autonòmiques sobre mediació familiar.

Així mateix, aquesta formació especialitzada s'articula en assignatures que són avaluades de forma independent, on la metodologia de treball és molt pràctica, de manera que es fomenta activament la participació de l'alumnat. Una metodologia flexible 100 % on l'alumnat el pot compaginar amb qualsevol activitat paral·lela. 

MEDIADOR/A ESPECIALISTA A L'ÀMBIT ESPORTIU

Índex
ASSIGNATURES
Assignatura 1. Organització esportiva
Classe 1. Organització internacional de l'esport
Classe 2. Organització nacional de l'esport
Assignatura 2. Marc jurídic de l'esport
Classe 1. Marc jurídic internacional
Classe 2. Marc jurídic nacional
Assignatura 3. La mediació i lesport. La pràctica de la mediació, habilitats i competències
Classe 1. L'aplicació de la mediació als conflictes a l'àmbit esportiu
Classe 2. La figura del mediador esportiu
Assignatura 4. Fonaments de dret esportiu per a mediadors
Classe 1. Regulació legal de la mediació a l'àmbit esportiu
Classe 2. Matèries o conflictes no susceptibles de ser objecte de mediació a l'àmbit esportiu
Classe 3. La mediació al futbol professional
Assignatura 5. Mediació esportiva (Pràctica i entrenaments)
Classe 1. Motius per a l'ús de la mediació a l'àmbit esportiu
Classe 2. Exemples pràctics
50 HORES (40h teòriques + 10h pràctiques)

Metodologia de la Especialitat

El programa de Mediació Esportiva s'impartirà de manera pràctica a través de la plataforma de teleformació Campus EIM Mediació. Recursos que tindràs a la teva disposició:

  • Docents experts/es: El primer dia se t'assignarà un tutor/a. Estaràs en contacte amb ell/ella per fòrum, missatgeria interna i per correu electrònic. Ell/ella t'ajudarà al teu dia a dia i resoldrà els dubtes que et puguin sorgir.
  • Campus virtual: Tot el que necessites per estudiar a EIM és al campus: videoclasses, professors/es, companys/es, biblioteca, recursos didàctics, horaris, xat, fòrums i molt més.
  • Recursos didàctics: Tindràs accés a diferents recursos d'aprenentatge per completar la teva formació, lectures complementàries, esquemes amb idees claus, test d'autoavaluació, etc.
  • Resolució de dubtes:Podràs plantejar els dubtes que et sorgeixin durant l'estudi o realització de les pràctiques a través de la plataforma en línia, mitjançant fòrum oa través de la missatgeria que proporciona la plataforma, o correu electrònic.

Claustre de la Especialitat

El claustre d'EIM està format per professionals amb una àmplia experiència professional i docent en l'àmbit de la mediació.

Titulació de la Especialitat

El programa de Mediador/a Especialista en mediació esportiva, t'ofereix la possibilitat d'acreditar-te com a especialista i complir els requisits per al seu exercici. Obtindràs:

  • Títol propi emès per lEscola Internacional de Mediació.

Per actualitzar la formació contínua al Registre del Ministeri de Justícia només caldrà el títol expedit per EIM, com a entitat externa acreditada pel dit Ministeri, que es descarregarà en finalitzar la formació.

Titulacion Mediacion Deportiva Eim
titulacion mediacion deportiva 2

Matrícules i beques

Formes de pagament

Oferim facilitats de pagament perquè puguis formar-te sense preocupar-te per res. Consulta amb el nostre equip d´admissions i t´ajudaran a triar la millor opció per a tu.

Pagament únic

(amb descompte sobre el preu)

Pagament en quotes

finançament a mida

Ho tens clar? Encara queden places disponibles per a la nova convocatòria.

Beques disponibles

La formació de l'Escola Internacional de Mediació té com a missió el teu progrés. Per això ens adaptem a qualsevol situació i t'oferim aquestes beques perquè et puguis formar amb nosaltres.

Consulta amb el nostre equip d´admissions i t´informaran de quina és la beca que millor s´adapta al teu perfil.

Matrícula oberta

Reserva la teva plaça