Registre de Mediadors Estatal

Registro de Mediadores Estatal

En aquesta secció et facilitarem tota la informació que necessites per accedir al Registre de Mediadors/es i Institucions Mediadores del Ministeri de Justícia. Així mateix, podràs consultar la formació que necessites per complir requisits i que la nostra Escola posa a la teva disposició.

Formació de acadèmica

  • Disposar d‟un títol oficial universitari o de cicle formatiu de grau superior.

Formació específica

  • Es requereix formació de 100 hores en mediació, de les quals, el 35% han de ser formació pràctica. El nostre curs d'expert en mediació et servirà a aquest efecte.

Formació continua

  • Hauràs d'acreditar 20 hores de formació cada 5 anys.

L'Escola Internacional de Mediació també disposa de formació continuada. Podràs triar fins a 17 especialitats. Descobreix les nostres 17 especialitats en mediació.

Sol·licitud per al Registre de Mediars Estatal

Sol·licitud d'inscripció

Per fer el tràmit, hauràs d'accedir al:

Per emplenar la sol·licitud caldrà que tinguis un certificat digital.

* Per alumnat amb títols universitaris expedits per un Ministeri que no sigui espanyol, hauran de presentar el títol homologat o amb equivalència a Espanya per poder accedir a aquest Registre.

Documentació requerida

Se us requerirà, en primera instància, disposar d'un certificat digital per accedir al tràmit. També caldrà comptar amb una assegurança de responsabilitat civil. Un cop hagueu accedit, al formulari se us demanaran:

  • Dades personals: com ara adreça, província o telèfon mòbil.
  • Dades professionals: Entre els que haurà d'especificar l'àrea de treball, especialitat i experiència professional així com si està inscrit/a, o no, a altres registres.
  • Dades de titulació: En aquest cas, només caldrà que accepti una casella on s'indica: «Consentiment per a comprovació automàtica de la titulació».

Procediment a seguir a la inscripció

El procediment a seguir consta de dos passos:

  1. Accedir a la sol·licitud: 'Inscripció de mediador, persona física (secció primera del registre)' del Registre de Mediadors i Institucions de Mediació del Ministeri de Justícia, disposant d'un certificat digital.
  2. Emplenar el document amb les dades que se sol·liciten (podreu veure quines són a l'apartat 'Documentació Requerida'). Feu clic en un botó que us indicarà continuar, se us mostrarà un resum amb totes les dades, i en prémer de nou a continuar, haurà enviat la vostra sol·licitud per ingressar al Registre.