Blog Ser Mediador

25n.

25N Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. El paper de la mediació.

Aprofitant el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, m'agradaria assenyalar el paper de la mediació com a procediment dins de la transformació cultural a què estem assistint. Transitar aquest canvi des de la responsabilitat i el diàleg social passa per promoure la negociació intervinguda no només per gestionar conflictes, sinó també per difondre i consolidar les bones pràctiques en l'àmbit laboral, independentment de la mida de l'empresa.

Mediación intercultural

La migració a les Illes Canàries: Desafiaments i Importància de la Mediació Intercultural

A les Illes Canàries, un paradís al mig de l'oceà Atlàntic, han experimentat un augment significatiu en l'arribada d'immigrants els darrers mesos. Segons informes recents a l'octubre del 2023, es va batre rècords amb 14.976 arribades, generant una sèrie de desafiaments per a la regió. Aquest flux migratori massiu ha … Llegir més

online

Mediació en línia: Navegant per la resolució de conflictes a l'era digital

Com a nova aposta professional i conegudes les regles, el matrimoni entre Mediació i noves tecnologies comporta un factor de regulació que aporti seguretat jurídica al procés. Això és conseqüència que l'escenari en què es produirà el procediment compta amb ingredients diferents i que són aliens a un procés de Mediació presencial on el professional compta amb altres eines que esdevenen inútils en el context virtual.

Postdocente0905rrss 100

La mediació com a eina en disputes contractuals

La negociació contractual és inherent al trànsit comercial i com a conseqüència directa, desavinences sobre el seu contingut, compliment o resolució; l'empresari o el consumidor solen ser protagonistes d'aquests contractes i no hem d'oblidar que el mateix temps que inverteixen en la confecció d'aquests haurien d'invertir en la gestió de totes les disputes que naixessin com a conseqüència del seu desenvolupament.