Sol·licitud

Informació

Especialitat en mediació familiar

Curs per acreditar-se com MEDIADOR/A ESPECIALISTA A L'ÀMBIT FAMILIAR. 

Curs destinat a especialitzar professionals de la mediació que vulguin ampliar la seva oferta de serveis i multiplicar els seus clients potencials o bé que vulguin iniciar-se com a mediadors/es i vulguin adquirir els coneixements en aquest àmbit com a formació addicional complementària.

Acreditat davant del Ministeri de Justícia (ID 13751), aquest programa atorga a qui el realitza, la titulació necessària per donar compliment a l'obligatorietat que tenen els mediadors/es en matèria de formació contínua, almenys cada 5 anys. (Art. 6 del RD 980/2013, 13 de desembre).

Curso Mediación Familiar
Calendario Programa

Abril 2024

Horas Programa

100 h. (2 mesos)

Matricula Programa

Matrícula oberta

ensenanza programa1

Classes en línia en directe

Descripció de la Especialitat

En què consisteix el programa? 

Cursant la especialitat en mediació familiar coneixeràs els conceptes bàsics, principis i característiques de la mediació familiar; identificaràs i analitzaràs els models i les tècniques de la mediació en aquesta àrea i, discerniràs els àmbits d'aplicació i els mètodes d'avaluació de la mediació, en relació amb altres processos/mètodes d'intervenció familiar. Forma't amb el Curs Mediació Familiar per adquirir aquestes competències, i de moltes altres.  

Si no disposes de la formació mínima requerida per acreditar-te com a mediador/a professional, pots combinar la teva especialitat amb algun d'aquests dos cursos:

 

Pla de estudis

L'Escola Internacional de Mediació basa els seus programes en:

  • Les competències professionals que ha de tenir tot/a mediador/a per intervenir en conflictes des d'institucions públiques o privades.
  • Els requisits establerts a la normativa estatal de mediació civil i mercantil i les diferents normatives autonòmiques sobre mediació familiar.

Així mateix, aquesta formació especialitzada s'articula en assignatures que són avaluades de forma independent, on la metodologia de treball és molt pràctica, de manera que es fomenta activament la participació de l'alumnat. Una metodologia flexible 100 % on l'alumnat el pot compaginar amb qualsevol activitat paral·lela. 

MEDIADOR/A ESPECIALISTA A L'ÀMBIT FAMILIAR

Índex
ASSIGNATURES
Assignatura 1: Mediacifamiliar
Classe 1: Orígens i evolució de la mediació familiar.
Classe 2: Mediació a l'àmbit familiar.
Classe 3: Tècniques i estratègies per aplicar a mediació.
Assignatura 2. Com treballar en mediació familiar
Classe 1: Com treballar en mediació familiar: Constitució duna associació.
Classe 2: Com treballar en mediació familiar: Muntatge d´un despatx de mediació.
Classe 3: Com treballar en mediació familiar: creació de projectes.
Assignatura 3. Pràctica de la mediació familiar. Casos.
Classe 1: Separacions/divorcis. Comparativa (matrimonis, parelles de fet, convivents).
Classe 2: Família monoparentals reconstituïdes.
Classe 3: Herència familiar (en vida o després de la mort) i Empresa familiar.
Classe 4. Intergeneracional: adolescents, grans i dependents.
Simulació mediació familiar (Divorci).
Simulació mediació familiar (Règim de visites).
100 HORES (60h teòriques + 40h pràctiques)

Metodologia de la Especialitat

El programa s'impartirà de manera pràctica a través de la plataforma de teleformació Campus EIM Mediació. Recursos que tindràs a la teva disposició:

  • Docents experts/es: El primer dia se t'assignarà un tutor/a. Estaràs en contacte amb ell/ella per fòrum, missatgeria interna i per correu electrònic. Ell/ella t'ajudarà al teu dia a dia i resoldrà els dubtes que et puguin sorgir.
  • Campus virtual: Tot el que necessites per estudiar a EIM és al campus: videoclasses, professors/es, companys/es, biblioteca, recursos didàctics, horaris, xat, fòrums i molt més.
  • Recursos didàctics: Tindràs accés a diferents recursos d'aprenentatge per completar la teva formació, lectures complementàries, esquemes amb idees claus, test d'autoavaluació, etc.
  • Resolució de dubtes: Podràs plantejar els dubtes que et sorgeixin durant l'estudi o realització de les pràctiques a través de la plataforma en línia, mitjançant fòrum oa través de la missatgeria que proporciona la plataforma, o correu electrònic.

Claustre de la Especialitat

El claustre d'EIM està format per professionals amb una àmplia experiència professional i docent a l'àrea de la mediació.

Titulació de la Especialitat

El programa de Mediador/a Especialista en l'àmbit familiar , t'ofereix la possibilitat d'acreditar-te com a especialista i complir els requisits per al seu exercici. Obtindràs:

  • Títol propi emès per lEscola Internacional de Mediació.

Per actualitzar la formació contínua al Registre del Ministeri de Justícia només caldrà el títol expedit per EIM, com a entitat externa acreditada pel dit Ministeri, que es descarregarà en finalitzar la formació.

Titulacion Mediacion Familiar Eim
titulacion mediacion familiar 2

Matrícules i beques

Formes de pagament

Oferim facilitats de pagament perquè puguis formar-te sense preocupar-te per res. Consulta amb el nostre equip d´admissions i t´ajudaran a triar la millor opció per a tu.

Pagament únic

(amb descompte sobre el preu)

Pagament en quotes

finançament a mida

Ho tens clar? Encara queden places disponibles per a la nova convocatòria.

Beques disponibles

La formació de l'Escola Internacional de Mediació té com a missió el teu progrés. Per això ens adaptem a qualsevol situació i t'oferim aquestes beques perquè et puguis formar amb nosaltres.

Consulta amb el nostre equip d´admissions i t´informaran de quina és la beca que millor s´adapta al teu perfil.

Matrícula oberta

Reserva la teva plaça