EIM als mitjans

Logo Diario Juridico

La mediació a l'àmbit laboral

La mediació s'està convertint cada dia en un mètode alternatiu de resolució de conflictes molt popular a les empreses. En comparació amb l'arbitratge i el procediment judicial davant del Jutjat social, aquest procés de negociació permet un ampli marge de maniobra a les dues parts per assolir un acord satisfactori i reduir així costos i temps. 

“A les empreses sorgeixen constantment controvèrsies que poden desembocar en situacions negatives, per la qual cosa la mediació laboral es converteix en una eina excel·lent per donar resposta als interessos de les parts”, explica a Diario Jurídico…

Logotipo Medios Lavanguardia

Intervenció amb menors en risc d‟exclusió social: una professió al‟alça que canvia vides

A Espanya, durant l'any passat, 50.000 nens i nenes van ser atesos/es pel sistema de protecció de menors; dels quals, 17.000 es troben a centres de menors, segons l'Observatori per a la Infància. La protecció de les persones més vulnerables és un compromís i una prioritat per a la societat. Una professió a l'alça i amb alta demanda pels centres de protecció. En aquest context sorgeix el Postgrau en Intervenció amb Menors, una formació amb pràctiques a centres de menors i amb compromís d'ocupació.

Logotipo Medios Youtube

Jero García i la mediació:
«M'he anat reconstruint al llarg de la meva vida, sempre»

Entrevista a Jero García explicant-nos el seu pas per la mediació juntament amb la nostra directora general Susana Pérez.

Jero García és un exboxejador professional, campió d'Espanya de boxa, kick boxing i full contact. Entrenador amb més de vint anys d'experiència i entrenador del format televisiu Hermano Mayor. President de la fundació FAID.

Jero García ajuda a la integració a través de l'esport, i en lluita activa contra l'assetjament escolar.

Últimes notícies sobre mediació a els nostres bloc

post menores

Tres pel·lícules per treballar la violència de gènere amb adolescents

Aquestes històries no sols ofereixen una perspectiva reveladora sobre la realitat de la desigualtat de gènere, sinó que també conviden a la reflexió, l'empatia i el diàleg, especialment entre els adolescents. Des del coratge de les sufragistes fins a la lluita contra l'opressió domèstica, aquestes pel·lícules pinten un retrat commovedor de la resistència femenina al llarg de diferents èpoques i realitats.
4500 alumnosas

Confidencialitat en la mediació: abasts i límits

De vegades els mediadors/es som com uns funambulistes enmig del cable d'un procés complex on la confidencialitat és com aquesta llarga perxa que ens ajuda en aquest difícil equilibri a les altures.
closeup group people holding hands psychotherapy session scaled

Com construir la teva carrera a Mediació des de 0: Consells i sortides professionals.

En els nostres dies on la migració serà un dels grans desafiaments per abordar la cohesió social a les nostres societats la mediació comunitària s'erigirà sinó ho és ja, en una estratègia clau per abordar-la a través del diàleg.