EIM als mitjans

Logo Diario Juridico

La mediació a l'àmbit laboral

La mediació s'està convertint cada dia en un mètode alternatiu de resolució de conflictes molt popular a les empreses. En comparació amb l'arbitratge i el procediment judicial davant del Jutjat social, aquest procés de negociació permet un ampli marge de maniobra a les dues parts per assolir un acord satisfactori i reduir així costos i temps. 

“A les empreses sorgeixen constantment controvèrsies que poden desembocar en situacions negatives, per la qual cosa la mediació laboral es converteix en una eina excel·lent per donar resposta als interessos de les parts”, explica a Diario Jurídico…

Logotipo Medios Lavanguardia

Intervenció amb menors en risc d‟exclusió social: una professió al‟alça que canvia vides

A Espanya, durant l'any passat, 50.000 nens i nenes van ser atesos/es pel sistema de protecció de menors; dels quals, 17.000 es troben a centres de menors, segons l'Observatori per a la Infància. La protecció de les persones més vulnerables és un compromís i una prioritat per a la societat. Una professió a l'alça i amb alta demanda pels centres de protecció. En aquest context sorgeix el Postgrau en Intervenció amb Menors, una formació amb pràctiques a centres de menors i amb compromís d'ocupació.

Logotipo Medios Youtube

Jero García i la mediació:
«M'he anat reconstruint al llarg de la meva vida, sempre»

Entrevista a Jero García explicant-nos el seu pas per la mediació juntament amb la nostra directora general Susana Pérez.

Jero García és un exboxejador professional, campió d'Espanya de boxa, kick boxing i full contact. Entrenador amb més de vint anys d'experiència i entrenador del format televisiu Hermano Mayor. President de la fundació FAID.

Jero García ajuda a la integració a través de l'esport, i en lluita activa contra l'assetjament escolar.

Últimes notícies sobre mediació a els nostres bloc

post menores 9

Llistat de consells per a menors que estan patint ciberbullyng

En la era digital en la que vivimos, el ciberbullying se ha convertido en una preocupación cada vez más común, especialmente entre los jóvenes. El acoso en línea puede tener un impacto devastador en la salud emocional y el bienestar de los menores que lo experimentan. Es por eso que es crucial estar preparado para enfrentar esta situación de manera efectiva y protegerse a uno mismo. A continuación, encontrarás una lista de consejos diseñados para ayudar a los menores que están sufriendo ciberbullying a enfrentar esta situación de manera segura y efectiva. Desde comunicarse con alguien de confianza hasta tomar medidas concretas para proteger su bienestar emocional, estos consejos están destinados a brindar orientación y apoyo a aquellos que se enfrentan al acoso en línea.
post menores 4

Ús de la tecnologia a la Mediació

De quins mitjans electrònics podem valdre en la gestió d'un conflicte en una mediació en xarxa? Amb caràcter previ a analitzar els possibles mitjans electrònics de què ens podem valer, hauríem d'analitzar quines són les característiques generals de treballar en xarxa: Així quan, ens comuniquem o treballem… Llegir més
post menores 8

L'Augment Alarmant del Ciberassetjament entre Menors: Conseqüències, Estratègies d'Intervenció i Programes Preventius

El bullying és un fenomen social que ha guanyat una atenció creixent en els darrers anys a causa dels seus devastadors efectes en la salut mental i el benestar dels joves.