Sol·licitud

Informació

Especialitat en mediació per mitjans electrònics (ODR)

Curs per acreditar-se com MEDIADOR/A ESPECIALISTA EN MEDIACIÓ PER MITJANS ELECTRÒNICS (ODR).

Curs destinat a especialitzar professionals de la mediació que vulguin ampliar la seva oferta de serveis i multiplicar els seus clients potencials o bé que vulguin iniciar-se com a mediadors/es i vulguin adquirir els coneixements en aquest àmbit com a formació addicional complementària.

Acreditat davant del Ministeri de Justícia (ID 21851), aquest programa atorga a qui el realitza, la titulació necessària per donar compliment a l'obligatorietat que tenen els mediadors/es en matèria de formació contínua, almenys cada 5 anys. (Art. 6 del RD 980/2013, 13 de desembre).

curso mediación online
Calendario Programa

Març 2024

Horas Programa

50 h. (2 mesos)

Matricula Programa

Matrícula oberta

ensenanza programa1

Classes en línia en directe

Descripció de la Especialitat

En què consisteix el programa? 

Amb la especialitat en mediació per mitjans electrònic (ODR) adquiriràs les competències clau que et permetran gestionar alternatives eficaces per a la resolució de conflictes entre persones físcies i/o jurídiques a través de mitjans electrònics. Amb aquesta formació entendràs les especificitats de la mediació en línia; coneixeràs el procés de mediació a través de mitjans electrònics; coneixeràs els límits deontològics amb la inclusió dels mitjans electrònics en la gestió de conflictes; crearàs el perfil professional en xarxes del mediador/a; entendràs l'exercici actiu de la mediació a través de mitjans electrònics per mitjà de simulacions.

Si no disposes de la formació mínima requerida per acreditar-te com a mediador/a professional, pots combinar la teva especialitat amb algun d'aquests dos cursos:

Pla de estudis

L'Escola Internacional de Mediació basa els seus programes en:

  • Les competències professionals que ha de tenir tot/a mediador/a per intervenir en conflictes des d'institucions públiques o privades.
  • Els requisits establerts a la normativa estatal de mediació civil i mercantil i les diferents normatives autonòmiques sobre mediació familiar.

Així mateix, aquesta formació especialitzada s'articula en assignatures que són avaluades de forma independent, on la metodologia de treball és molt pràctica, de manera que es fomenta activament la participació de l'alumnat. Una metodologia flexible 100 % on l'alumnat el pot compaginar amb qualsevol activitat paral·lela. 

MEDIADOR/A ESPECIALISTA EN MEDIACIÓ PER MITJANS ELECTRÒNICS (ODR)

Índex
ASSIGNATURES
Assignatura 1. Mecanismes en línia en la gestió de conflictes
Classe 1. Les noves tecnologies aplicades a la resolució de conflictes
Classe 2. Avantatges i inconvenients de les ODR: principis professionals
Classe 3. Mediació online: una nova aposta professional
Assignatura 2. Exercici professional-pràctica
Classe 1. L'empremta digital del mediador
Classe 2. Estudi de l'objecte en mediació mitjançant mitjans electrònics
Classe 3. El contracte de mediació en línia: contingut i adaptació als mitjans electrònics
Assignatura 3. Instruments per a l'exercici professional
Classe 1. Sistema del procediment de resolució de conflictes en línia
Classe 2. Habilitats i tècniques en mediació en línia
Classe 3. Deontologia i ètica a l'exercici professional en xarxa (ODR)
50 hores (40h teòriques + 10h pràctiques)

Metodologia de la Especialitat

El programa de Mediació Online s'impartirà de manera pràctica a través de la plataforma de teleformació Campus EIM Mediació. Recursos que tindràs a la teva disposició:

  • Docents experts/es: El primer dia se t'assignarà un tutor/a. Estaràs en contacte amb ell/ella per fòrum, missatgeria interna i per correu electrònic. Ell/ella t'ajudarà al teu dia a dia i resoldrà els dubtes que et puguin sorgir.
  • Campus virtual: Tot el que necessites per estudiar a EIM és al campus: videoclasses, professors/es, companys/es, biblioteca, recursos didàctics, horaris, xat, fòrums i molt més.
  • Recursos didàctics: Tindràs accés a diferents recursos d'aprenentatge per completar la teva formació, lectures complementàries, esquemes amb idees claus, test d'autoavaluació, etc.
  • Resolució de dubtes: Podràs plantejar els dubtes que et sorgeixin durant l'estudi o realització de les pràctiques a través de la plataforma en línia, mitjançant fòrum oa través de la missatgeria que proporciona la plataforma, o correu electrònic.

Claustre de la Especialitat

El claustre d'EIM està format per professionals amb una àmplia experiència professional i docent en l'àmbit de la mediació.

Titulació de la Especialitat

El programa de Mediador/a Especialista en Mediació per Mitjans Electrònics (ODR), t'ofereix la possibilitat d'acreditar-te com a especialista i complir els requisits per al seu exercici. Obtindràs:

  • Títol propi emès per lEscola Internacional de Mediació.

Per actualitzar la formació contínua al Registre del Ministeri de Justícia només caldrà el títol expedit per EIM, com a entitat externa acreditada pel dit Ministeri, que es descarregarà en finalitzar la formació.

Titulacion Mediacion Odr Eim
titulacion mediacion odr 2

Matrícules i beques

Formes de pagament

Oferim facilitats de pagament perquè puguis formar-te sense preocupar-te per res. Consulta amb el nostre equip d´admissions i t´ajudaran a triar la millor opció per a tu.

Pagament únic

(amb descompte sobre el preu)

Pagament en quotes

finançament a mida

Ho tens clar? Encara queden places disponibles per a la nova convocatòria.

Beques disponibles

La formació de l'Escola Internacional de Mediació té com a missió el teu progrés. Per això ens adaptem a qualsevol situació i t'oferim aquestes beques perquè et puguis formar amb nosaltres.

Consulta amb el nostre equip d´admissions i t´informaran de quina és la beca que millor s´adapta al teu perfil.

Matrícula oberta

Reserva la teva plaça