Ofertes de feina i licitacions per treballar com a mediador/a

Ofertas de Trabajo 08 10 01

 

Es busca personal per completar equip interdisciplinari d'intervenció en un dispositiu d'acolliment residencial temporal per a menors afectats pel COVID-19” Els salaris s'ajustaran als descrits al III Conveni col·lectiu estatal de reforma juvenil i protecció de menors Contractes de 6 mesos de durada amb possibilitat de continuïtat – Requisits fonamentals: Incorporació immediata – Requisits recomanables: Experiència en el treball amb menors en dispositius similars Alta motivació i resistència a la frustració Vehicle propi Es requereix titulat/da en el camp de la mediació intercultural per al desenvolupament de labors del seu camp professional en la cura de menors en quarantena per COVID-19 amb simptomatologia lleu.

 

Per accedir a l'oferta laboral fes click aquí.

 

 

Ofertas de Trabajo 08 10 02

 

Imprescindible ÀRAB, FRANCÈS carnet de conduir. S'encarregarà d'ajudar menors en el dia a dia ia ser intèrpret cap al personal del centre dels menors o familiars que encara no saben parlar en espanyol. No és imprescindible no obstant es valorarà formació en mediació, i experiència al lloc de treball o similars. Disponibilitat horària ja que són torns rotatius de matins tarda i nit.

 

Per accedir a l'oferta laboral fes click aquí.

 

Ofertas de Trabajo 08 10 03

 

Busquem incorporar un mediador familiar amb experiència demostrable. És imprescindible ser capaç d'ocupar-se del servei d'inici a fi, començant pel contacte directe amb el client.

Som una empresa líder en serveis a persones a la categoria d'assessoria. Proporcionem un servei de qualitat. L'assistència puntual és essencial en aquest treball assignat i que oferiràs properament

 

Busquem perfils compromesos, amb ganes d'oferir cada dia una immillorable vivència als nostres clients. Si el que és teu és ser mediador familiar, ets una persona que gaudeix treballant tant en equip com treballant de forma individual i li agrada tenir relació directa amb el client, volem integrar-te al nostre equip com més aviat millor.

 

Per accedir a l'oferta laboral fes click aquí.

 

Ofertas de Trabajo 08 10 04

 

Sector de lactivitat 91 Activitats de biblioteques, arxius, museus i altres activitats culturals.

Tipus de contracte indefinit Salari anual 9,450.00 € bruts/any 14 pagues Salari mensual 675.00 € bruts/mes 14 pagues Jornada laboral Jornada Torns

Nivell d'estudi: Ensenyament Universitari

 Idioma requerit: Anglès

 

Per accedir a l'oferta laboral fes click aquí.

 

 

 

 

Màster en Mediació i Gestió de Conflictes
Amplia la teva formació i millora les teves oportunitats laborals

Més informació ara

Feu un comentari