Sol·licitud

Informació

Expert en Coordinació de Parentalitat

Curs destinat a conèixer i aprendre a manejar situacions d'alta conflictivitat familiar després de la separació o divorci, a fi de vetllar per l'interès superior del menor, buscant la millor solució per als fills.

La formació pretén donar resposta a la necessitat de professionals que puguin prestar auxili a jutjats i tribunals en situacions d'alta conflictivitat entre progenitors, per tal que intervinguin en l'avaluació dels conflictes, elaborar un pla de parentalitat per tal de preveure possibles futurs enfrontaments i establir les pautes per relacionar-se amb el futur.

Calendario Programa

Maig 2024

Horas Programa

150 h.

Matricula Programa

Matrícula oberta

ensenanza programa1

Classes en línia en directe

Descripció del curs

En què consisteix el programa? 

Amb el curs d'Expert en Coordinació de Parentalitat aprendràs a conèixer i aprendre a manejar situacions de conflictes familiars després de situacions de separació o divorci amb l'objectiu de vetllar per la seguretat i l'interès del menor.

Si no disposes de la formació mínima requerida per acreditar-te com a mediador/a professional, pots combinar aquest curs amb algun d'aquests dos cursos:

Pla de estudis

L'Escola Internacional de Mediació basa els seus programes en:

  • Les competències professionals que ha de tenir tot/a coordinador/a de parentalitat per intervenir en situacions d'alta conflictivitat familiar des d'institucions públiques o privades.

Així mateix, aquesta formació especialitzada s'articula en assignatures que són avaluades de forma independent, on la metodologia de treball és molt pràctica, de manera que es fomenta activament la participació de l'alumnat. Una metodologia flexible 100 % on l'alumnat el pot compaginar amb qualsevol activitat paral·lela. 

Expert en Coordinació de Parentalitat:

Mòdul Pràctic

Assignatura 1. Coordinació de Parentalitat

Àrea 1. Origen.

Àrea 2: Concepte.

Àrea 3. Objectius.

Àrea 4. Marc de la coordinació de parentalitat.

Assignatura 2. El Coordinador/a de Parentalitat

Àrea 1. Funcions.

Àrea 2. Obligacions.

Àrea 3. Principis dactuació del/la coordinador/a de parentalitat.

Àrea 4. Diferència amb altres figures.

Assignatura 3. La família

Àrea 1. Concepte de família.

Àrea 2. Tipus de família.

Àrea 3. Interès Superior del Menor.

Assignatura 4. Situacions que requereixen atenció especial

Àrea 1. Situacions familiars especials.

Àrea 2. Situacions d´alta conflictivitat.

Àrea 3. Situacions de vulnerabilitat.

Assignatura 5. El procés dintervenció en coordinació parental

Àrea 1. Designació del coordinador/a parental.

Àrea 2. Fases del procés de coordinació parental.

Àrea 3. Tècniques dintervenció.

Àrea 4. El pla de parentalitat.

Mòdul Pràctic

150 HORES

Metodologia del curs

El Curs d'Expert en Coordinació de Parentalitat s'impartirà de manera pràctica a través de la plataforma de teleformació Campus EIM Mediació. Recursos que tindràs a la teva disposició:

  • Docents experts/es: El primer dia se t'assignarà un tutor/a. Estaràs en contacte amb ell/ella per fòrum, missatgeria interna i per correu electrònic. Ell/ella t'ajudarà al teu dia a dia i resoldrà els dubtes que et puguin sorgir.
  • Campus virtual: Tot el que necessites per estudiar a EIM és al campus: videoclasses, professors/es, companys/es, biblioteca, recursos didàctics, horaris, xat, fòrums i molt més.
  • Recursos didàctics: Tindràs accés a diferents recursos d'aprenentatge per completar la teva formació, lectures complementàries, esquemes amb idees claus, test d'autoavaluació, etc.
  • Resolució de dubtes: Podràs plantejar els dubtes que et sorgeixin durant l'estudi o realització de les pràctiques a través de la plataforma en línia, mitjançant fòrum oa través de la missatgeria que proporciona la plataforma, o correu electrònic.

Claustre del curs

El claustre d'EIM està format per professionals amb una àmplia experiència professional i docent a l'àrea de la mediació.

Titulació del curs

El curs de Expert en Coordinació de Parentalitat t'ofereix la possibilitat d'acreditar-te com a especialista i complir els requisits per al seu exercici. Obtindràs:

  • Títol propi emès per lEscola Internacional de Mediació.

Per actualitzar la formació contínua al Registre del Ministeri de Justícia només caldrà el títol expedit per EIM, com a entitat externa acreditada pel dit Ministeri, que es descarregarà en finalitzar la formació.

Matrícules i beques

Formes de pagament

Oferim facilitats de pagament perquè puguis formar-te sense preocupar-te per res. Consulta amb el nostre equip d´admissions i t´ajudaran a triar la millor opció per a tu.

Pagament únic

(amb descompte sobre el preu)

Pagament en quotes

finançament a mida

Ho tens clar? Encara queden places disponibles per a la nova convocatòria.

Beques disponibles

La formació de l'Escola Internacional de Mediació té com a missió el teu progrés. Per això ens adaptem a qualsevol situació i t'oferim aquestes beques perquè et puguis formar amb nosaltres.

Consulta amb el nostre equip d´admissions i t´informaran de quina és la beca que millor s´adapta al teu perfil.

Matrícula oberta

Reserva la teva plaça