Brac Remote Play Labs 

Què és BRAC International? 

BRAC International és una organització sense ànim de lucre, la missió de la qual és potenciar el desenvolupament de persones i comunitats en situacions de pobresa, analfabetisme, malalties i injustícia social.  

Es basen en la premissa que les persones que viuen en situacions de vulnerabilitat social poden ser agents de canvi si compten amb les eines, habilitats i esperança que necessiten per canviar les seves vides. 

Quines serien aquestes eines per al canvi? 

Les experiències durant els primers anys de la infància són essencials per al desenvolupament de lésser humà, tenen un impacte directe en les habilitats socials, emocionals i daprenentatge.  

Play Labs, el model insígnia de BRAC per a l'educació de la primera infància, ofereix oportunitats d'aprenentatge lúdiques d'alta qualitat i baix cost per a nens de tres a cinc anys a comunitats desateses. 

Parteixen de la base que tota educació de qualitat comença amb un bon mestre. El programa comença capacitant els mestres, que provenen de la comunitat local, perquè afavoreixin els enfocaments participatius emfatitzant a les soft skills i les activitats lúdiques.  

Els nens combinen activitats lúdiques com ara cançons, dansa, art i jocs amb altres matèries bàsiques com la lectura i les matemàtiques.  

Aquesta ha demostrat ser una combinació guanyadora: els estudiants de les escoles primàries de BRAC superen consistentment els estudiants de les escoles públiques a les proves estandarditzades malgrat provenir de famílies més pobres. 

BRAC segueix un enfocament holístic per a l'aprenentatge permanent i aborda les necessitats educatives des de la primera infància fins als nivells acadèmics més alts. 

On s'han implementat els programes de BRAC? 

Els programes de BRAC s'han implementat amb a 10 països, afectant la vida de més de 130 milions de persones. Els seus models sempre s'adapten segons el context del país. 

BRAC desenvolupa solucions en associació amb les comunitats, generant confiança i prioritzant la satisfacció de les necessitats locals. 

Han treballat en alguns dels països amb més índex de conflictivitat i analfabetisme del planeta com Uganda, Afganistan, Rwanda, Sierra Leone, Birmània, etc. amb resultats positius a tots ells. 

BRAC va iniciar la seva primera operació internacional en aventurar-se a l'Afganistan el 2002. BRAC Afganistan actualment opera a 14 de les 34 províncies amb programes en Educació, Salut, Desenvolupament de Capacitats i Carta de Ciutadans. 

Tot això i molt més al nostre programa d'Intervenció amb Menors.

Feu un comentari