Registre de mediadors/es de Navarra

Navarra

En aquesta secció et facilitarem tota la informació que necessites per registrar-te com a professional de la mediació en aquesta comunitat autònoma. Així mateix, podràs consultar la formació que necessites per complir requisits i que la nostra Escola posa a la teva disposició.

Formació Acadèmica

  • Disposar d‟un títol universitari o de cicle formatiu de grau superior.

Formació específica

Formació continua

  • Hauràs d'acreditar 20 hores de formació cada 5 anys.

L'Escola Internacional de Mediació també disposa de formació continuada. Podràs triar fins a 17 especialitats. Accedeix fent click aquí.

Sol·licitud

Sol·licitud d'inscripció

Navarra no disposa d'un propi Registre de Mediadors. Es regeix pel Registre de Mediadors i Institucions de Mediació del Ministeri de Justícia dEspanya. Per fer el tràmit, hauràs d'accedir al:

Per emplenar la sol·licitud caldrà que tinguis un certificat digital.

Documentació requerida

Se us requerirà, en primera estada, disposar d'un certificat digital per accedir al tràmit. Caldrà, també, que atura't una assegurança de responsabilitat civil. Un cop hagueu accedit, al formulari se us demanaran:

  • Dades personals: com ara adreça, província o telèfon mòbil.
  • Dades professionals: Entre els que haurà d'especificar l'àrea de treball, especialitat i experiència professional així com si està inscrit/a, o no, a altres registres.
  • Dades de titulació: En aquest cas, només caldrà que accepti una casella on s'indica: «Consentiment per a comprovació automàtica de la titulació».

Procediment a seguir a la inscripció

El procediment a seguir consta de dos passos:

  1. Accedir a la sol·licitud'Inscripció de mediador, persona física (secció primera del registre)' del Registre de Mediadors i Institucions de Mediació del Ministeri de Justícia, disposant d'un certificat digital.
  2. Emplenar el document amb les dades que se sol·liciten (podrà veure quines són al 'Documentació Requerida'). Feu clic en un botó que us indicarà continuar, se us mostrarà un resum amb totes les dades, i en prémer de nou a continuar, ja haurà enviat la seva sol·licitud per ingressar al Registre.